Eläintenviikko jatkuu koko viikon. Osallistu ja lahjoita!

Eläinten viikon kunniaksi tempaisemme ruokakeräyskampanjan 13 myymälässä Porvoon ja Sipoon alueilla. Tassuttele ostoksille ja tee lahjoitus löytökissojen hyväksi kauppareissusi yhteydessä. Olemme halunneet tehdä lahjoittamisen mahdollisimman helpoksi: Käy keräyksessä mukana olevassa myymälässä, valitse ja maksa tuotteet ja anna ne joko kassalle (tietyissä myymäköissä) tai laita lahjoituksesi kassojen jälkeen olevaan lahjoituskoriin.

Keräyksemme kulkua käymme raportoimassa myös facebook-tapahtumaryhmässämme.

Kampanjassa mukana olevat myymälät Porvoossa:
S-marketit Porvoon keskusta, Kevätkumpu.
Sale Huhtinen
K-supermarket Tarmola.
Valintatalot Kevätkumpu, Gammelbacka ja Porvoo keskusta.
Peten koiratarvike
Faunatar Porvoo (Loviisan kissatalon ja PSEY:n yhteinen pysyvä lahjoituskori)

Kampanjassa mukana olevat myymälät Sipoossa:

S-marketit Nikkilä ja Söderkulla.
K-supermarketit Nikkilä ja Söderkulla.

Tolkkisten kissatalo ottaa vastaan Porvoon ja Sipoon alueilla tavatut löytökissat. Lahjoitetut tarvikkeet tulevat käytettäväksi Tolkkisten kissatalolle, jossa löytökissojen hoitoon kuluu vuodessa suuria määriä mm. pentujen ja aikuisten kissojen märkä- ja kuivaruokaa, paakkuuntuvaa kissanhiekkaa, leluja, talouspaperia ja kodin pesuaineita.

Kategoria(t): Yleinen. Lisää kestolinkki kirjanmerkkeihisi.