Kotiaan etsivät

Tältä sivulta löydät tällä hetkellä talolla olevat kissat, jotka odottavat yhteydenottoa omasta kodistaan. Kun kissat ovat olleet talolla 15 vuorokautta eikä omistajaa ole löytynyt, kissat voidaan sijoittaa uusiin koteihin. Olemme tunnistamista varten antaneet heille uudet nimet. Varauksen voi tehdä ainoastaan käymällä tutustumassa kissoihin Tolkkisten kissatalolla. Emme ota vastaan puhelin / nettivarauksia.
Sivulla saattaa olla myös kissoja, jotka on otettu talteen yksityiskotiin ja olemme julkaiseet heistä pyynnöstä kuvan.
Takaisin omaan kotiin palaavan kissan hoitomaksu kahdelta ensimmäiseltä vuorokaudelta on 10 euroa/päivä ja sen jälkeiset seuraavat päivät 5€/päivä. Enimmäishoitomaksu on 80€/kissa, mikäli eläinlääkäripalveluja ei ole käytetty.

Luovutusehdot:

Kaikki eläinsuojeluyhdistyksen kissatalolta uusiin koteihin sijoitettavat kissat on rokotettu, madotettu ja mikrosirutettu. Kissan hinta koostuu siis lähinnä eläinlääkärin kuluista. Kissoja ei luovuteta perheisiin, joissa on alle kouluikäisiä lapsia. Kissat luovutetaan ainoastaan sisäkissoina pidettäviksi. Kissoilla on puolen vuoden palautusoikeus, jos kissa ei sopeudu uuteen kotiin tai kissan ottaja ei jostain syystä voikaan pitää kissaa.

Naaraskissat:
Talolta uuteen kotiin luovutettavan naaraskissan hinta on 85-140 € sisältäen rokotukset, mikrosirun sekä mahd. sterilointi.

 

Kollit:
Talolta uuteen kotiin luovutettavan kollikissan hinta on 85-110 € sisältäen rokotukset, mikrosirun ja mahd. kastroinnin.

Pennut:
Pentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa. Poikapentujen hinta on 110 €, johon madotusten, rokotusten ja sirutuksen lisäksi sisältyy kastrointi. Tyttöpentujen luovutushintaan 140 € sisältyy madotusten, rokotusten ja sirutuksen lisäksi sterilisaatio. Leikkaukset tehdään kissatalolla kuuden kuukauden kuluessa luovutuksesta.

Muut löytöeläimet: